• צוות PolePress

    Member
    3 באפריל, 2021 בשעה 10:09

    היי קייטי. כן, קורסים בהזמנה מראש לא יוצגו ברשימת "הקורסים שלי" שלך עד לאחר שחרורם. אבל בינתיים, אתה יכול לאשר את ההזמנה שלך ולראות את הקבלה שלך בחלק התחתון של לוח המחוונים של החברים שלך, שם כתוב "הזמנות אחרונות".

he_ILעִבְרִית